Voor de leukste neusbontjes én touwproducten!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Fotografiehalster /

Fotografiehalster met extra stopje

Fotografiehalster met extra stopje

Ideaal halster van touw voor fotografen. Het halster is dankzij een stopje verstelbaar. Hierdoor past zowel een Shetlander als een trekpaard het halster. Het stopje is vernieuwd. Er is nu een indr...

€ 5,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Ideaal halster van touw voor fotografen.

Het halster is dankzij een stopje verstelbaar. Hierdoor past zowel een Shetlander als een trekpaard het halster. Het stopje is vernieuwd. Er is nu een indruk stopje ipv een touwstopje. Tevens is bij dit model een extra stopje toegevoegd, dit stopje helpt tegen het verstellen van het fotografiehalster. Bijvoorbeeld als het paard trek om te gaan eten, dan helpt dit stopje om tegen te gaan dat het fotografiehalster strakker komt te zitten.

Het halster is handig bij fotoshoots. Het paard heeft wel een halster om zijn hoofd en kan daardoor niet weglopen. Het halster is makkelijk weg te werken.

Het touw is in totaal 4m lang. Als het om het hoofd van het paard gaat houd je een lijn over van 2 tot 3 m. Dit ligt aan de grote van het hoofd van het paard.

Het halster wordt gemaakt van 6mm

Let op! Dit halster is niet geschikt om grondwerk mee te doen of anderen dingen zoals bij een touwhalster, Dit is alleen om tijdelijk te gebruiken voor foto's. Het is geen vervanger voor een touwhalster of gewoon halster.

Over ons

Eleanne's Neusbontjes
eleanne@ziggo.nl
Kamer van Koophandel nummer: 59577258
IBAN: NL42 INGB 066 219 2559 t.n.v. E.Bovenschen
BIC: INGBNL2A
 

Levertijd

De levertijd is 5 t/m 13  werkdagen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop